ЕРМИТАЖ КЛАСИК – политика за поверителност и защита на личните данни

Тази страница Ви дава информация относно политиката за поверителност на ЕРМИТАЖ КЛАСИК  при събирането, използването, обработването и защитата на Вашите лични данни, когато използвате услугата и уебсайта https://www.hermitage-classic.com.

С използването на услугата и уебсайта https://www.hermitage-classic.com вие се съгласявате с представените тук правила, съобразно Регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation – GDPR), в сила от 25 май 2018 г, приет от Европейския съюз. Целта на регламента е да гарантира защитата на личните данни на физическите лица, като въведе унифицирани правила за тяхната обработка, на територията на всички държави членки на ЕС.

За нас

ЕРМИТАЖ КЛАСИК е инвестиционна компания, работеща в сферата на жилищното и общественото строителство. В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на своите услуги, ЕРМИТАЖ КЛАСИК събира и обработва Ваши лични данни само дотолкова, доколкото са необходими за използването на сайта, подобряването на услугата и за директен контакт с контрагенти, като ги пази отговорно и законосъобразно.

Администратор на лични данни

Наименование: ЕРМИТАЖ КЛАСИК – ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 204118400
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1715, район р-н Младост, ж.к. Младост 4, бл. 440А.
Данни за кореспонденция: гр. София 1715, ж.к. Младост 4, бл. 440А.
Лице за контакт: Екатерина Вълчева
E-mail: office@hermitage-classic.com
Телефон.: +359 886 201 201

Компетентен надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Какви лични данни събираме, защо и колко дълго се съхраняват

Бисквитки

„Бисквитките“ представляват малки файлове с уникална, за всеки посетител на сайта https://www.hermitage-classic.com, информация. Сайтът изпраща „бисквитки“, които се получават от браузъра Ви и се запазват на твърдия диск на компютър Ви. „Бисквитките“ използваме за събиране и анализ на информация за посещението в сайта. Основната ни цел е подобряване на услугата. Вашият браузър може да Ви помогне в управлението на бисквитките. Ако обаче не приемате „бисквитки“, може да не сте в състояние да използвате някои части от нашата услуга.

Съгласие/отказ за използване на „бисквитки“ – GDPR Cookie Consent

Вие давате вашето съгласие или отказ от съгласие с условията в настоящата Политика за поверителност чрез натискане на бутона „ОК“, който се намира в лентата в долната част на сайта. За да промените решението си, използвайте функцията „Променете решението си за Бисквитките“, намираща се долу, в дясно на сайта.

  • wordpress_test_cookie – срок на съхранение: важи само за сесията
  • viewed_cookie_policy – срок на съхранение: 1 годинa

Статистически анализ – Google Analytics

Уебсайтът използва Google Analytics, за целите на статистически анализ. Инструментът за анализ Google Analytics изпраща бисквитки, като по този начин събира данни за посетителите на https://www.hermitage-classic.com/. Данните включват, но не се ограничават само до: местоположение, вид и версия на браузъра, използвано устройство, IP адрес.

  • _ga – срок на съхранение: 2 години
  • _gid – срок на съхранение: 24 часа
  • _gat – срок на съхранение: важи само за сесията

Услуга за двуезичност на сайта – qTranslate-X

Плъгинът qTranslate-X използва „бисквитки“, за да определи езикът по подразбиране на браузъра на посетителя:

  • qtrans_front_language – срок на съхранение: 1 годинa.

Форми за контакт

Когато използвате формулярите за контакт, ние запазваме информацията, която сте ни предоставили доброволно, а именно: име, имейл адрес, телефонен номер и/или друго в полето за свободен текст. Съхранените данни се пазят за срок от 6 месеца.

Използване, обработване и защита на личните данни

Как използваме Вашите данни

Данните, които съхраняваме за Вас използваме, за да ви осигурим тази услугата https://www.hermitage-classic.com/, както и да я подобрим.

Вашите права над личните Ви данни

Вие имате право да поискате и да получите файл, съдържащ всички данни, предоставени доброволно от вас и съхранявани от https://www.hermitage-classic.com/. Ваше право е да поискате унищожаването на тези данни. Това обаче не включва данни, които ЕРМИТАЖ КЛАСИК е задължен да съхранява с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

С кого споделяме данните Ви

Вашите данни споделяме с дадените трети страни, с цел предоставяне и управление на услугата https://www.hermitage-classic.com/:

„СуперХостинг.БГ“ ООД
Google Analytics

Как защитаваме личните Ви данни

Информацията, която се обменя между https://www.hermitage-classic.com и Вашият браузър, преминава през криптирана връзка (SSL/TLS сертификат). Информацията, която се запазва при обмена, се съхранява в електронен вид със съответните механизми за защита – операционната система и базата данни са защитени с пароли с висока степен на сигурност.

Нашите процеси при инциденти с лични данни

В случай, че възникне заплаха за сигурността на обработваните от ЕРМИТАЖ КЛАСИК Ваши лични данни, и пораждащо висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме незабавно за настъпилото събитие, както и за предприетите мерки или тези, които предстои да бъдат предприети.

Ако установите нарушаване на правата Ви, съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.

Промени в политиката за поверителност

Политиката за поверителност на ЕРМИТАЖ КЛАСИК е предмет на обновяване, като всички промени ще бъдат прилагани тук (https://www.hermitage-classic.com/bg/politika-poveritelnost/).

 

Последна актуализация: 22.10.2018